0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManCity

GRUPA GRAĐANA JEDINSTVO IZ MANČESTERA: Siti melje gradskog rivala, a Junajted deluje kao da čeka treće poluvreme!

Objavljeno: 02.10.22 u 15:48

Fudbaleri Mančester sitija u gradskom derbiju melju rivale iz Junajteda, u prvih 45 minuta na terenu postoji samo jedan tim. Rezultat je 4:0, a on je mogao da bude daleko ubedljiviji da u nekoliko navrata nije bolje reagovao David De Hea, a i sami igrači su telom spasili nekoliko izglednih prilika.

Prednost je na samom startu za Građane doneo Fil Foden na asistenciju Bernarda Silve, engleski reprezentativac je dobio loptu sa boka koju je maestralno poslao u gornji desni ugao. Potom, prilikom jednog kornera, Varan je ranije morao pored terena zbog povrede, a najviši u skoku bio neumoljivi Erling Holand.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Potom samo tri minuta kasnije Norvežanin je ponovo došao do novog pogotka, jer je na neverovatan pas Kevina de Brujnea uspeo da natrči i pošalje loptu u mrežu. A u finišu poluvremena je Norvežanin asistirao Fodenu, pa je tako upotpunio maestralno prvo poluvreme.

Takođe je važno napomenuti da je Rafael Varan morao da napusti teren zbog povrede, kao i Kajl Voker. U igru su ušli Lindelef i Gomez respektivno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter