10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nastavlja se rat sa ABA ligom! (FOTO)

Objavljeno: 01.10.22 u 23:25

Crvena zvezda je bila ubedljiva na startu sezone protiv MZT-a, a Nebojša Čović je nakon meča kritikovao ABA ligu zbog nekošarkaških stvari.

Poznato je da prvi čovek Crvene zvezde nije u najboljim odnosima sa ljudima iz ABA lige i to blago rečeno. Svedoci smo čestih sukoba, a obično su u glavnim ulogama večiti rivali. Ovoga puta, tema je bio sponzor ABA lige, odnosno klasdionica Admiral Bet.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

“Kako da držim zlatnog sponzora Partizana kod mene na terenu, ili kako Partizan da drži mog zlatnog sponzora? To nije normalno, ako hoćete iskreno. Ne, ništa, svi su se pravili mrtvi. Ništa se nije dogodilo. Kao što se sada svi prave mrtvi za ove neuspehe reprezentacije. Kao, pusti, to je Srbija, trajaće priča tri, četiri dana i posle ćemo sve pod tepih. To smo videli i iz saopštenja koja su stigla u petak. Nemojte da nas više lažete, nemojte da nas pravite budalama. Pa smo onda rekli da je u redu i hajde da sad sa Admiralbetom napravimo varijantu, da podelimo klubovima isti novac. I onda svi su za, pa niko nije za, jedni kažu u redu, drugi deo klubova ’mi samo hoćemo da igramo’. Šta hoćete da igrate?” rekao je Nebojša Čović.

Košarkaši Zvezde su na parket u Pioniru na večerašnjem meču izašli bez sponzora ABA lige zbog čega mogu da snose i posledica, a čeka se odgovor čelnika Jadranske lige.

Foto: KK Crvena zvezda

 

0
0

10 Komentara

  1. Secam se jutarnjeg programa kod Jovana Joksimovic na Prvoj ka si priznao da je FMP razvojni tim C Z.Lako ti je sa 4 boda prednosti bilo da budes prvi.Sad bi u K SS i to je razlog sto si se raspricao.Ljudi ima koji pamte,pa nece moci!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sh’a je puntersi, gledate ‘titanik’ i plachete satima..zao vam baCra, LIMa, starog&novog qvozdja ili..daaa…?!!! NEMA VISE, nestalo je SVE posle NEUSPESNIH 10 godina (NE)predstavljanja Srb. u EL..!!!! .!. XXAAXXAA .!.
    PS…ostali su vam za utehu pp-aparati u ‘trofejnoj’ sali u predqradju…bezvredni ko i plaqiyat ‘IME“ vAM..Istorija vAS nece pamtiti po uspesnosti, neqo po…!!!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter