0
Evrobasket 2022

FOTO: Starsport

MARKO GUDURIĆ OTKRIO: „Iskreno, fizički sam sjajno, ali psihički i emocionalno…“

Objavljeno: 30.09.22 u 11:19

Uzbuđen pred početak sezone.

Pre svega Marko je komentarisao očekivanja od nove ekipe, kao i koju ulogu je za njega namenio novi trener Fenerbahčea, Dimitris Itudis.

Imali smo razgovor nakon što je došao. Itudis mi je rekao da očekuje da budem jedan od lidera, odmah posle Meliha Mahmutoglua. Želi da igram kao što je to bilo protiv Efesa u finalu prvenstva. Da budem lider, kreiram za ostale, da budem agresivan… Imamo dobru konekciju i upoznat sam sa njegovim stilom igre. – rekao je Marko za Jurohops.

Ove sezone će u timu igrati sa Nemanjom Bjelicom, koji se vratio u redove turskog velikana.

Uzbuđen sam što ćemo igrati zajedno. On je sjajan igrač. Nesebičan, vrlo pametan, odlično čita igru. Mislim da će biti sjajan dodatak za tim i svlačionicu. – istakao je bivši košarkaš Crvene zvezde.

Nova sezona u Evroligi samo što nije počela. Biće dobro poznatih ekipa, ali biće i nekih novih, koji se vraćaju na najveću scenu nakon dosta godina.

Biće zanimljivo. Otkako sam u Feneru, igrali smo samo jednom protiv Partizana i to je bila prijateljska utakmica. Biće zabavno, ne mogu da dočekam te utakmice. – kazao je Gudurić.

Marko Guduric Head coach Svetislav Pesic Serbia – Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija – Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Ipak, podsetio se Evrobasketa i otkrio da se psihički ne oseća baš najbolje.

Iskreno, fizički sam sjajno, ali psihički i emocionalno… Nije bilo lako leto sa nacionalnim timom, imali smo mnogo velika očekivanja. Ali, na kraju dana, to je život, to je sport. – zaključio je košarkaš Fenerbahčea.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter