0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GAĆINOVIĆ NAKON POBEDE: Bio je to jedan moderan Novi Pazar! (VIDEO)

Objavljeno: 30.09.22 u 21:22

Prezadovoljan je bio Vladimir Gaćinović izdanjem svojih izabranika, koji su savladali Mladost iz Lučana u okviru 13. kola domaćeg prvenstva.

Iako je Novi Pazar imao terensku inicijativu tokom celog meča, nisu to bila ni malo laka tri boda za domaću ekipu, koja je u poslednjih nešto više od 10 minuta došla do pobede.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Rekao sam da je meč polusezone, tako mislim i sada. Želim rivalu da bude bolji u nastavku prvenstva. Lučane je fudbalska sredine. Bilo je teško, iako smo dobro počeli, pa u istom ritmu nastavili i posle promašenog penala. Uspeli smo da provedemo, ali smo potom izgubili konce na sredini. Stigla je kazna, a do odmora nismo uspeli da uhvatimo ritam“ započeo je šef stručnog štaba plavo-belih koji je u nastavku pričao o karakteru svoje ekipe u drugom delu igre.

„Druga priča u nastavku. Izašli smo kako treba, moderno i brzo, sa stalnim napadanjem prostora, organizovano i ofanzivno u tranziciji, uz konstantni pritisak na loptu. Nismo im dali šansu da bilo šta urade. Neretko se ovakve utakmice završe nerešeno jer se često ne iskoriste brojne šanse. Stigla je nagrada, uz možda malo sreće, koju smo zaslužili na nekim prethodnim mečevima, ali je izostala. Nastavili smo tamo gde smo stali, gde smo verujem samo na trenutak prekinuti. Čestitam mojim momcima na izgaranju. Bio je to jedan moderan Novi Pazar“ završio je izlaganje Gaćinović.

Sa druge strane, šef stručnog štaba Mladosti iz Lučana, Žunić žali zbog malobrojnih neiskorišćenih prilika svog tima, koje su mogle da promene tok meča.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Dobro je rival ušao u utakmicu i imao penal, koji je na našu sreću promašio. Sredinom prvog dela smo se podigli i izjednačili, a potom stvorili još nekoliko prilika. Da smo neku realizovali, možda bismo i uzeli neki bod“ započeo je, a onda istakao da je postojao samo jedan rival u drugom poluvremenu, a to je bio Novi Pazar.

„Nisu nam dali da ih ugrozimo u nastavku. Igrali su sjajno, kao i čitave jeseni. Mogli su da osvoje i više bodova. Mi se okrećemo narednim utakmicama, u kojima ćemo da probamo da dođemo do važnih bodova i popravimo šanse u borbi za opstanak. Kolegi Gaćinoviću želim sve najbolje. Neka nastave ovako da igraju. Mojim momcima odajem priznanje na večeras prikazanom“ zaključio je Žunić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter