0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ErlingHaaland

ERLING HALAND OTKRIO KOJI SU KLUBOVI BILI ZAINTERESOVANI ZA NJEGA: „Nakon Sitija drugi izbor bio je Bajern!“

Objavljeno: 30.09.22 u 08:19

Ništa neočekivano.

U dokumentarcu „Haland – velika odluka“ norveški napadač otkrio je do sada nepoznate informacije vezane za njegovu odluku da napusti Borusiju Dortmund i preseli se u Mančester Siti.

Cela priča počela u dvomeču Borusije i Sitija u četvrtfinalu Lige šampiona.

Nakon te utakmice, mislim da mi je 15 ljudi prišlo da mi kaže kako bi trebalo da dođem kod njih. Stouns, Ruben Dijaš, Gundogan, Foden, De Brujne… Nikad nisam donosio odluku o sledećem klubu zbog trenera koji ga vodi, ali je veliki plus to što je Pep Gvardiola u Sitiju, on je najbolji trener na svetu. Siti je najbolji sportski projekat na svetu u ovom trenutku i to je mesto gde ću moći da budem najbolji. – istakao je Haland.

FOTO: Twitter/@ErlingHaaland

Kada je postalo jasno da će mladi norveški napadač reći „zbogom“ Borusiji počela su nagađanja i spekulacije ko sve želi Erlinga.

Smatram da je na našoj listi Mančester Siti bio najbolji tim. Bajern je broj dva. Na trećem mestu je Real, potom sledi Pari Sen Žermen. Naravno, na listi je još nekoliko engleskih timova pored Sitija koji su dosta dobri – Liverpul i Čelsi. Tu je i Barselona, svi su oni otprilike u istom redu. – otkrio je Norvežanin.

Čini se da je doneo pravu odluku, s obzirom da je na prvih 10 utakmica u svim takmičenjima postigao 14 golova za Građane.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter