0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@England

SELEKTOR ENGLESKE PECNUO TEN HAGA: „On je jedan od najboljih igrača – svi želimo Megvajera koji redovno igra!“

Objavljeno: 29.09.22 u 19:46

Pa sad baš…

Fudbalska reprezentacija Engleske ispala je iz A divizije Lige nacija nakon što je prvo izgubila od Italije, 1:0, a potom i remizirala sa Nemačkom 3:3 u jednom ludom meču.

Štoper Mančester Junajteda i engleske reprezentacije Hari Megvajer još jednom je pokazao da nije najpozdanije rešenje ni za klub ni za reprezentaciju. Naime u utakmici protiv Nemaca napravio je penal.

Ipak selektor Engleske, Garet Sautgejt, govorio je posle tih mečeva i na neki način stavio pritisak na leđa trenera Mančester Junajteda, Erika ten Haga.

Naime, Sautgejt smatra da su Megvajeru potrebne utakmice kako bi bio onaj „pravi“.

Znam da svi govore da mi je on važan, ali on je važan svima nama. Ne samo meni. Zašto ga stavljamo u ekipu? Jer je on jedan od najboljih igrača i daje nam najbolje šanse za pobeđivanje. Svi bismo trebali želeti Megvajera koji redovito igra i igra sa samopouzdanjem. – rekao je Sautgejt.

Megvajer je ove sezone za Junajted odigrao samo tri cela meča i sva tri puta su Crveni đavoli poraženi – Brajton, Brentford i Sosijedad.

U ostalim mečevima ili je ulazio sa klupe ili uopšte nije ulazio u igru.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter