2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILOJEVIĆ NIJE ODUŠEVLJEN NAKON MAČVE: Morali smo ranije da povedemo – trener domaćih zadovoljan!

Objavljeno: 29.09.22 u 18:29

Drugi gol ipak malo menja raspoloženje.

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević, imao je šta da zameri igračima nakon trijumfa u šesnaestini finala Kupa Srbije. Savladana je šabačka Mačva sa 2:0, a strateg crveno-belih je istakao da je njegov tim morao da postigne gol ranije, ali da drugi pogodak ipak malo menja raspoloženje.

Zadovoljan sam rezultatom, morali smo ranije da otvorimo utakmicu i sa prvim i drugim golom, da bismo imali lepršaviju igru. Onda kada je 1:0 igrači budu malo pasivniji i oni dođu u situaciju da u završnici imaju i svoje prve šanse i šuteve na gol. Ovo što smo dali drugi gol malo menja raspoloženje – rekao je Milojević.

FOTO: FK Crvena zvezda

Sa druge strane, trener domaće ekipe Ivan Kurtušić bio je zadovoljan partijom svojih izabranika. On je podvukao da je njegov tim dosta mlad i da raste kao tim.

Mi smo mlada ekipa, Zvezda je veliki protivnik, pokazali smo se u najboljem svetlu, primili smo gol iz prekida, nismo iz igre, u 93. minutu je gol koji je posledica greške. Čestitao bih mojim momcima i Zvezdi na plasmanu dalje. Ovo je bila odlična utakmica za naše igrače, rastemo kao ekipa i ovo iskustvo će nam sigurno mnogo značiti – istakao je trener Mačve Ivan Kurtušić.

0
0

2 Komentara

  1. Ne postoji klub beton lige za koji bi Kulibali mogao da igra, ali jasno je da su se drugi ugradili u njegovu platu i obecali mu minute. Milojevic je suncokret kakvog dugu nismo imali. U svakom slucaju da ima svoje „ja“ nikad ga nebi doveli. Ovo sto igra zvezda ne moze da se gleda ni pod jakom terapijom.

    0
    0
    Odgovori
  2. 6-3-1 pa ti daj go,Milojaviću nemas ti pojma a ni onaj ko ti proda i kuoi igrače nije normalan centarfora nemaš u ekipi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter