0
Evrobasket 2022

Ante Zizic (L) and Luka Mitrovic Crvena Zvezda v Maccabi Playtika Tel Aviv-Euroleague 2021/22 Beograd, 10.03.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

HRVATSKI KOŠARKAŠ BEZ DLAKE NA JEZIKU: „Čitao sam Jokićev intervju – i Hrvatska ima takav mentalitet!“

Objavljeno: 29.09.22 u 19:21

To je tako.

Hrvatski košarkaš Ante Žižić odlično je započeo sezonu u novom klubu. On je u pobedi Anadolu Efesa u okviru Superkupa Turske nad Fenerbačeom (71:62) proglašen za MVP-ja. Ubacio je 25 poena uz pet skokova.

Nakon meča dotakao se neuspeha koje su doživele reprezentacije Srbije i Hrvatske na Evrobasketu.

Podsećamo, odlukom, sada već bivšeg, selektora Damira Mulaomerovića, Žižić nije bio na spisku pozvanih za Evropsko prvenstvo.

Žao mi je naših igrača. Znate, već nekoliko godina ne uspevamo da ostvarimo dobar rezultat. Mislio sam da je ovo prilika, ali nismo izborili dobar plasman. – započeo je Ante, pa zatim dodao:

Čitao sam intervju s Jokićem, rekao je da ljude ne zanima košarka, nego samo osvajanje medalja. I Hrvatska ima takav mentalitet. Nažalost, ljudi su izgubili interes za košarku. Svake godine situacija u hrvatskoj košarci je sve gora. – zaključio je Žižić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter