0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

DIKA STOJANOVIĆ SREĆAN, ALI OPREZAN: Ne zaboravimo da fudbal predstavlja večito dokazivanje! (FOTO)

Objavljeno: 29.09.22 u 11:35

Pričao je vruće glave Dika o plasmanu u A grupu Lige nacija, a sada je za Sport Klub istakao da je Srbija na dobrom putu da napravi nešto veliko.

Na sličan način je direktor reprezentacije Srbije započeo priču, o dva velika uspeha za našu selekciju ostvarena za nešto manje od godinu dana.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Srbija ima rezultat, ostvarila je uspeh u kvalifikacijama za SP, potom izborila vizu za evropski krem u Ligi nacijaNe zaboravimo, takođe, da fudbal predstavlja večito dokazivanje, da ono što je bilo juče, a bilo je zaista dobro, vredi pozdraviti i kratko u tome uživati, nove obaveze su iza ugla, tu su nove prepreke, nova iskušenja… Ova generacija je svesna toga, selektor Stojković je na nju preneo pobednički pelcer, Piksi zna kako se pobeđuje, sad to znaju i momci koje predvodi. Kad ih vidim onako radosne, raspoložene… Skaču rezervisti sa klupe, skaču svi, mnogo emocija, srce hoće da iskoči. Idemo dalje, sledeći je Bahrein u prijateljskom susretu, tamo nam je sve obezbeđeno i plaćeno, zaradili smo nešto i od Lige nacije, mislim da se radi o milion i po evra, ma, zaobiđimo novac, interesuje me teren, okupiran sam Svetskim prvenstvom. Iz Bahreina putujemo u Katar, pet dana uoči našeg starta.“ istakao je Dika, a za kraj odgovorio na pitanje kakve će se pesme pevati u Kataru.

„Nadam se vedrim tonovima!“ zaključio je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter