0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

LEGENDARNI DIKA STOJANOVIĆ O PARTIJI VANJE U OSLU: Dotakao se i zagrljaja sa Piksijem! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.22 u 14:47

Reprezentativci Srbije su sjajnom igrom, koju prikazuju u kontinuitetu od kada je na mestu selektora Dragan Stojković Piksi, ostvarili velike uspehe, a o tome je pričao i legendarni Dika Stojanović.

Sportski direktor naše reprezentacije i bivši saigrač sa Piksijem iz vremena kada su zajedno branili crveno-bele boje, istakao je da su svi zacrtani ciljevi sprovedeni u delo.

„Mogu da se vratim na početak kad je bio žreb, selektor je i obećao i rekao da nam je cilj da uđemo u A diviziju gde i pripadamo po igri koju smo večeras prikazali. Momcima svaka čast, stvarno su odigrali na visokom nivou i zasluženo su u A grupi“ započeo je jedan od najzaslužnijih što Zvezda poseduje ušati pehar u svojim vitrinama, pa se dotakao emotivnog zagrljaja sa Piksijem nakon meča.

„Znate kako, mi se dugo znamo, 40 godina…. Jedan cilj koji smo postavili bio je Katar, drugi cilj bio je ulazak u A grupu Lige Nacija, ostvarili smo oba i sigurno su i emocije proradile i kod mene i kod njega.“ bio je jasan.

Foto: Screenshot/Youtube/@FSS

Ova pobeda, ali i celokupan ciklus od dve utakmice ulivaju poverenje pred Svetsko prvenstvo koje se bliži.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Jeste, imamo tešku grupu, teške protivnike, međutim momci su videli da mogu, tako da ne obećavamo ništa, ali sigurno ćemo igrati na ovom nivou na kom smo do sada igrali.“ napomenuo je Dika, pa pohvalio Vanju Milinković-Savića koji je pružio zaista odličnu partiju.

„Pa da, Vanja je u prvoj minutu odbranio stvarno fenomenalno i ulio samopouzdanje ekipi. Tokom utakmice je stvarno branio dobro, pokazivao sigurnost, tako da i ekipa nije bila u panici, pogotovo poslednja linija. Zaslužio je čistu desetku za partiju koju je prikazao.“ rekao je Dika, a zatim spomenuo i ofanzivu, koja je kao i uvek do sada bila na vrhuncu.

„Nije (me iznenadio ofanzivan pristup), zato što mi cele godine tako igramo. Što se tiče Portugala, koji je krem fudbala, tada sam očekivao da ne igramo toliko ofanzivno, međutim Piksi se opredelio za ofanzivu tako da me uopšte nije iznenadio što je i protiv Norveške igrao na isti način.“ zaključio je.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter