0
Fudbal

FOTO: Twitter/@nff_landslag

NORVEŽANI POTPUNO FRUSTRIRANI: „Danas je Srbija bila bolji tim!“

Objavljeno: 28.09.22 u 08:07

Nisu zadovoljni.

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je reprezentaciju Norveške sinoć u Oslu rezultatom 2:0. Golove su postigli Dušan Vlahović i naravno, ko drugi nego Aleksandar Mitrović.

Neposredno nakon utakmice za norveške medije govorili su i selektor skandinavske reprezentacije, Stole Solbaken, kao i fudbaler, Martin Edegor.

Možda mi je teže od toga što nismo izborili plasman u viši rang što nismo uspeli da popravimo koeficijent i stignemo do drugog šešira. Nismo stigli do plej-ofa, a uz to smo konstantno u trećem šeširu i uvek imamo dva vrhunska rivala ispred sebe. – rekao Solbaken.

Head coach Stale Solbakken
Srbija v Norveska – UEFA Nations League-League B-Group
Beograd, 02.06.2022
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Ipak, veruje da njegov tim može do plasmana na Evropsko prvenstvo.

– Za to sam doveden. Ne bih prihvatio posao da mislim da ne možemo do Evropskog prvenstva. I igrači veruju u isto. – istakao je selektor Norveške.

Vezista Arsenala, Martin Edegor, nakon meča bio je poprilično iskren rekavši da je Srbija bila bolji rival.

Frustrirajuće je. Dobro smo počeli, odlično se držali 20-30 minuta, imali priliku na samom startu i osećam da smo se odlično nosili sa pritiskom. Ipak, potom smo stali. Rival je stvarao šanse, dok mi nismo uspevali da konkretizujemo ofanzivu. Posed lopte i kontrola nisu dovoljni. Danas je Srbija bila bolji tim. – zaključio je Edegor.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter