5
Fudbal

FOTO: FSS

ORLOVI SU NAPOKON POTPUNO SAZRELI: Vlahović i Mitrović doneli pobedu, ali Pavlović je obeležio meč! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.22 u 22:36

Srbija je savladala Norvešku u gostima rezultatom 0:2 i tako došla do plasmana u najjače društvo Lige nacija, ali i sebi obezbedila braž za predstojeći Euro.Strahinja Pavlović je odigrao vrhunsku utakmicu, praktično svoju doktorsku disrtaciju je predstavio mladi fudbaler, bio je neprelazna prepreka za ofanzivu domaćih, a vrlo verovatno će ga Serlot sanjati večeras.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Jedine dve šanse su viđene na početku kada je nakon akcije Serlota i Halanda, fudbaler Mančestera šutirao nakon 20 sekundi igre, ali je Vanja bio na visini zadatka. Sa druge strane Vlahović je odlično šutirao glavom nakon nekih pola sata igre, ali je sjajno odbranio Niland.

Ipak, prednost Srbiji u samoj završnici poluvremena donosi Dušan Vlahović, nakon odlično prodora Filipa Kostića, koji je probio po levoj strani, a njegov saigrač nije imao problema da sa pet metara donese prednost svojoj selekciji.

U nastavku su Orlovi ekspresno duplirali rezultat, nakon odličnog kretanja i pasa Ivana Ilića, najbolji strleac u istoriji Srbije Aleksandar Mitrović, šutirao je i pogodio gol. Golman je bio nemoćan.

Do finiša mogla je naša reprezentacija dodatno da uveća prednost, ali je najpre Niland sjajno odbranio udarac glavom Mitrovića, a nešto kasnije ni Nemanja Radonjić nije imao sreće prilikom uradca. Haland je u nadoknadi vremena promašio najbolju šansu na meču za svoj tim.

Standings provided by SofaScore

0
0

5 Komentara

  1. Stvarno neki ljudi nisu normalni i za takve nema spasa.
    Idite u PM i ostavite nas da navijamo za Srbiju i da se veselimo uspjeha bez obzira iz kojog kluba su došli.

    0
    0
    Odgovori
    • Bolesniku jadni a gde su bili glodari dok nije bilo Piksija a sta bi to glodari uradili da nije Tadica, Milinkovic Savica,Kostica, Veljkovica, Stefana Mitrovica i ostalih. E moj bolesni smokljane iskompleksirani ko jadan u prvensvu se borite za opstanak pa da se cuje za vas preko reprezentacije.

      0
      0
      Odgovori
      • A sta bi Piksi uradio da nema Mitrovića, Vlahovića, Pavlovica…..!?
        Hotel ili ne htei priznati, nadi najbolji igrači su potekli iz Partizana.

        U ostalom, vi tu reprezentaciju i ne volite, cak ste jednom prilikom pokušali lincovati njezinog golmana.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter