1
Domaći fudbal

RISHON LIZEON, ISRAEL - May 20: Batuhan Yavuz of Turkey in action against Milan Majstorovic of Serbia during the UEFA European Under-17 Championship Finals Group C match between Serbia and Turkey at the Haberfeld Stadium on May 20, 2022 in Rishon LeZion, Israel. (Photo by David Fitzgerald - UEFA/UEFA via Sportsfile)

‘ŽELELI SU ME PARTIZAN I CRVENA ZVEZDA, ALI DINAMO KADA VAS ŽELI, TO MNOGO ZNAČI’: Mladi fudbaler Vojvodine u februaru odlazi u inostranstvo!

Objavljeno: 27.09.22 u 18:19

Nesumnjivo ozbiljan korak napred u njegovoj mladoj karijeri!

Mnogi veliki talenti su kao klinci iz Srbije odlazili u inostranstvo u nadi za ‘boljim sutra’, a neretko se vraćali nakon nekoliko godina u potrazi za oživljavanjem karijere. Ipak, ima i pozitivnih slučajeva, a nadamo se da će takav biti i Milan Majstorović, mladi fudbaler Vojvodine. On će u februaru čim postane punoletan pojačani Dinamo iz Moskve, sa kojim je već potpisao saradnju.

‘Bio sam uzbuđen! Kada se veliki klub poput Dinama interesuje za vas, onda to zaista mnogo znači. Na početku sam bio iznenađen, ali kada sam sve shvatio, bio sam presrećan. Pregovori su išli jako brzo. Dinamo i Vojvodina su odmah našli zajednički jezik a i ja sam vrlo brzo dogovorio sve detalje oko mojih uslova.’ – rekao je Majstorović za ‘Metarejting.’

VESTI IZ SUPERLIGE:

Dodao je mladi fudbaler i da su za njega bili zainteresovani ‘večiti rivali’.

‘Nije bilo pregovora sa drugim ruskim klubovima. A koliko ja znam, nije ih ni bilo zainteresovanih. Ali znam da su Crvena zvezda i Partizan hteli da potpišu ugovor sa mnom pre nego što se pojavio Dinamo. Ipak, tada sam odlučio da ostanem u Vojvodini jer sam znao da neću moči da se dokažem u Zvezdi i Partizanu. Plus mi je bilo rano da pređem u veliki grad i počnem novi život. Ispostavilo se kao dobra odluka da ostanem u Vojvodini i razvijam se.’ – rekao je on.

Majstorović je na sebe pažnju skrenuo fenomenalnim partijama u dresu kadetske reprezentacije Srbije.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter