0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GEST NAVIJAČA VOJVODINE VREDAN DIVLJENJA: Firmaši mole upravu kluba da pomogne OFK Beogradu!

Objavljeno: 20.09.22 u 13:55

‘Dajte im novac, makar cena toga bila da ne dovedemo neko pojačanje!’

Vatrene pristalice Vojvodine, okupljene oko foruma ‘FKVojvodina.com’, poslale su javni dopis svom voljenom klubu. Popularni ‘Firmaši‘ se obraćaju rukovodstvu Stare dame uz zahtev i molbu da se uključi u pomoć OFK Beogradu.

Navijači apeluju da klub donira novac Romantičarima, uz parolu ‘sačuvajmo OFK Beograd‘. Veliko srce i pravi sportski karakter pokazali su navijači novosadskog velikana, s obzirom na to da su spremni da se odreknu i potencijalnih pojačanja, kako bi novac bio uplaćen velikom rivalu.

Predloženo je i da se odigra prijateljski meč sa beogradskim timom, a da sav prihod od ulaznica bude uplaćen na njihov račun.

Zbog velikih problema u klubu, OFK se suočava sa gašenjem, a to je bio povod da se oglasi i Plava unija koja je zatražila donacije.

– Stiglo se do krajnje tačke u klupskom funkcionisanju. Klubu preti katanac, više nema nikoga sem navijača koji jedini poštuju i vole OFK Beograd. Pokrećemo navijačku akciju, u kojoj ćemo prikupljati sredstva za podmirivanje osnovnih životnih potreba OFK Beograda. Sa dobrovoljnim donacijama krećemo od nedeljnog duela sa Teleoptikom – stoji u proglasu navijača plavo-belih.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter