0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

SPEKTAKL U SIDNEJU: Košarkašice zaigrale kolo sa navijačima – „Ko je najbolji? SRBIJA!“ (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.22 u 14:52

Ovo je najbolja mentalna priprema za četvrtfinale.

Košarkašice Srbije, ostvarile su fantastičan trijumf nad moćnom selekcijom Francuske, o čemu je na konferenciji za medije pričala i Marina Maljković. Brojni navijači u Sidneju, dostojno su pozdravili srpske košarkašice, a samo oduševljenje čulo se po izlasku iz autobusa.

U jednom momentu, neko je rekao „Ajmo jedno kolo“, dok se ta ideja očigledno svidela našim reprezentativkama. Odjednom, krenuo je Moravac, a sve je podsetilo na klasično srpsko veselje.

Ispred autobusa videli smo i mnoge srpske zastave, a uzvici tokom kola, dodatno su podigli atmosferu.

– Pre svega čestitke mojim devojkama, videli ste da sam im prišla na kraju utakmice, morala sam da se svi pozdravimo zajedno. Pokazale su da Srbija ima svetlu budućnost, ponosna sam na njih. Borićemo se u polufinalu, takvog smo karaktera. Utakmica je mnogo značila kako bismo pokazali da je ova generacija spremna da dobija velike utakmice i igra sa velikim timovima – istakla je Marina Maljković nakon utakmice.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter