0
Košarka

Head coach Marina Maljkovic Kosarka-Srbija v Australija-Women’s Basketball World Cup 2022 Qualifying Tournament Beograd,10.02.2022. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

MARINA MALJKOVIĆ ODUŠEVLJENA NAKON SPEKTAKULARNOG TRIJUMFA: Ova deca su među 8 najboljih na svetu! (VIDEO)

Objavljeno: 27.09.22 u 13:06

Zaista igraju fantastično i malo ko je očekivao ovakav meč.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije napravila je ogromno iznenađenje na Svetskom prvenstvu u Australiji, pobedom nad selekcijom Francuske u poslednjem kolu grupne faze. Naše dame slavile su rezultatom 68:62, a meč je definitivno obeležila trojka Saše Čađo, koja je praktično donela pobedu našem timu.

Po završetku ovog susreta medijima se obratila Marina Maljković, selektor naše selekcije, prvo je iskoristila priliku da ćestita svim svojim igračicama. Bilo je to bez sumnje emotivno obraćanje za nju, u kome je zaključila da je ova generacija spremna da dobija velike utakmice.

Pre svega čestitke mojim devojkama, videli ste da sam im prišla na kraju utakmice, morala sam da se svi pozdravimo zajedno. Pokazale su da Srbija ima svetlu budućnost, ponosna sam na njih. Borićemo se u polufinalu, takvog smo karaktera. Utakmica je mnogo značila kako bismo pokazali da je ova generacija spremna da dobija velike utakmice i igra sa velikim timovima – počela je Marina Maljković.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Potom je prokomentarisala i kako će se spremati za četvrtfinale, gde je istakla da ko god bio protivnik, očekuje tešku utakmicu.

Za četvrtfinale se uvek isto sprema. Ko god da nam bude protivnik garantuje se teška utakmica. Ispunile su mi želju da se plasiramo u četvrtfinale. Ova deca su posle tri meseca rada među osam najboljih na svetu. Ponosna sam na njih šta god uradile u četvrtfinalu. Treba ih rasteretiti i uživati u ovome što su uradile

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter