1
Fudbal

Dusan Vlahovic and Aleksandar Mitrovic Srbija v Svedska - UEFA Nations League-League B-Group Beograd, 24.09.2022 foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NI MESI, NI RONALDO – MITROVIĆ: Srpski napadač iza sebe ostavio najveće zvezde u istoriji fudbala!

Objavljeno: 27.09.22 u 22:50

Zaista je kako Piksi kaže – Aleksandar Veliki!

Aleksandar Mitrović je neko o kome trebaju da se prepričavaju priče, da deca slušaju o jednom neverovatnom čoveku, koji je uvek u dresu reprezentacije davao svoj maksimum i postizao golove na neverovatan način. Srbija je večeras slavila na gostovanju Norveškoj rezultatom 0:2, a svoj 50. pogodak u nacionalnom dresu postigao je Aleksandar Mitrović.

Njemu je za ovaj poduhvat bilo potrebno 76 utakmica, što taj učinak čini još fascinantnijim. Poređenja radi, Mesiju je za 50 golova u nacionalnom timu Argentine bilo potrebno 107 utakmica, dok je Kristijano Ronaldo igrajući za Portugal do te brojke stigao posle 114 mečeva.

Aleksandar Mitrović je srce i duša ove reprezentacije i prosto ga je privilegije gledati kako brani boje Srbije!

0
0

1 Komentara

  1. Čovjek je nevjerovatan,kad ga vidiš mislis panj, a on doktor fudbalskih nauka i psiholog i pedagog.Šta reći nevjerovatni Mitrović.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter