5
Domaći fudbal

FOTO: OFK Beograd

MILIONSKA DONACIJA CRVENE ZVEZDE OFK BEOGRADU: Oprostili su im i veliki dug – Mogu li ‘Romantičari’ da se izvuku iz nikad teže situacije?

Objavljeno: 26.09.22 u 20:52

Nekada veliki rivali, sada već godinama ne vode bitke na travnatim terenima, ali se i dalje gaje sjajni odnosi.

OFK Beograd se nalazi pred gašenjem. Novca nema, slabi rezultati, ruiniran stadion.. Ipak, preveliki je to klub da bi tek tako pao u ‘zapećak’, pa su tako u poslednjih 10-ak dana određeni klubovi pružili pomoć nekadašnjem velikanu sa Karaburme. Danas je OFK Beograd putem svog zvaničnog instagram naloga zahvalio FK Crvena zvezda na donacijama, koje će sigurno mnogo značiti.

‘Javni apel navijača i ljubitelja OFK Beograda stigao je do FK Crvena zvezda koji je kao aktuelni šampion doneo odluku da pomogne akciju i donira 1 000 000 dinara na račun udruženja KPO 1994.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели OFK BEOGRAD (@ofkbeograd1911)

Na osnovu razgovora sa predstavnicima KPO 1994, Crvena zvezda je donela odluku da sve prošlogodišnje pozajmice prema OFK Beogradu, u ukupnom iznosu od 5 971 000 dinara, preinači u trajne donacije.

Ovim putem se zahvaljujemo FK Crvena Zvezda na donacijama i prepoznavanju borbe za spas kluba! Dalja upotreba svih dosadašnjih donacija biće javno prikazana na KPO stranicama!’ – stoji u saopštenju tima sa Karaburme.

OFK Beograd se nakon sedam odigranih kola nalazi u sredini tabele, sa dve pobede, četiri remija i jednim porazom.

0
0

5 Komentara

  1. Ovakav govnarsku klub kao zvezda nema uSvetu.Oprostili dug.Kako vas sramota nije.Vi ste sljam od kluba.Terzic Terzic Terzic i zvezda 100% lopovi .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter