0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘TO SU NARUČENI I LAŽNI TEKSTOVI’: Oglasili se navijači OFK Beograda nakon saopštenja uprave!

Objavljeno: 21.09.22 u 15:18

Saga se nastavlja!

Slavni beogradski fudbalski velikan, OFK Beograd, suočava se sa najvećim problemima u svojoj bogatoj istoriji. Klub je pred gašenjem, a situacija se pogoršava iz dana u dan. U medijima se pojavilo saopštenje kluba koje je dostavljano na adrese redakcija, a ubrzo se oglasili navijači koje tvrde da je reč o ‘naručenim tekstovima’.

Saopštenje navijača OFK Beograda prenosimo u celosti.

-Klub prijatelja OFK Beograda obaveštava javnost da su se tokom dana pojavili lažni i naručeni tekstovi na temu trenutnog stanja u klubu.

Mi (kako u tekstovima stoji “takozvani navijači“) živimo uz ovaj klub decenijama, znamo ga u dušu i poštujemo institucije kluba. Naručena obraćanja “UO OFK Beograda“ koja su dospela u javnost ne odgovaraju istini, jer sama institucija UO trenutno ne postoji.

Sumnja u istinitost dodatno je podstaknuta činjenicom da takvog obraćanja nema na zvaničnim glasilima kluba, kao što su zvaničan sajt i zvanične društvene mreže, gde se OFK Beograd jedino zvanično oglašava.

Sportska javnost je upoznata sa iskrenom akcijom koju smo započeli i molimo Vas da zanemarimo podmetnute priče onih koji ne žele dobro OFK Beogradu, a nažalost uvek ih ima.

Zahvaljujemo se svim navijačima rivalskih klubova na podršci, ljudima dobre volje i nastavljamo dalje – navodi se u saopštenju navijača OFK Beograda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter