0
Fudbal

Foto: Twitter/@EURO2024

ARNAUTOVIĆ NAKON HRVATSKE: Ovo je razočaravajući rezultat! (FOTO)

Objavljeno: 26.09.22 u 18:32

Marka Arnautović, najbolji fudbaler reprezentacije Austrije sumirao je utiske nakon poraza od Hrvatske i ispadanja iz lige A Lige nacija.

Austrija je primila rani pogodak u 6. minutu, onda brzo odgovorila golom Baumgartnera i na mahove bila bolji protivnik, ali su vicešampioni sveta na kraju slavili rezultatom 3:1.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

“Mislim da smo igrali dobro 65 minuta. Imali smo dve velike prilike kod 1:1 i tada smo trebalo da dođemo u prednost. Ovo je razočaravajući rezultat, a samo nismo u dve situacije bili na oprezu na drugoj stativi. Nisu pomogle ni izmene koje smo napravili” započeo je Arnautović pa nastavio u istom ritmu:

“Stvari bi izgledale drugačije da smo postigli dva gola u prvom delu. Mislio sam da imam dobar ugao udarca kad mi je Baumgartner dodao loptu, ali obrana njihovog golmana takođe je bila dobra. Moramo da popravimo realizaciju i više golova postižemo“ zaklučio je Marko Arnautović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter