0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@BenPavard28

POTRESNA ISPOVEST BAJERNOVOG IGRAČA: „Ne volim reč depresija, ali to je bilo to!“

Objavljeno: 25.09.22 u 20:49

I fudbaleri imaju ovakve probleme.

Defanzivac Bajerna iz Minhena i reprezentativac Francuske, Benžaman Pavar progovorio je o psihičkim problemima koji su ga mučili tokom zatvaranja granica u jeku pandemije.

U početku u mojoj glavi stvari nisu bile kako je trebalo da budu. Pričao sam sebi da to nije ništa i da će sve brzo da prođe. Međutim, kada vidiš da i dalje nije dobro moraš da reaguješ. Odlazio sam na treninge bez osmeha na licu. Budio sam se bez apetita, pokušao sam nešto da radim, kuvam ili gledam seriju, ali to mi je bilo dovoljno samo za nekoliko minuta. – započeo je Pavar za list Parizijen.

Kaže da je iz svega toga izašao kao bolji čovek.

– Ljudsko sam biće, kao i svi ostali. Iako imam divnu kuću sa teretanom, bio je potreban kontakt sa drugim ljudima. Ne volim reč depresija, ali to je bilo to. Izašao sam iz svega toga kao bolji čovek, bio sam usamljen, kao i drugi fudbaleri, ali sam morao da podignem glavu – zaključio je Francuz.

Pavar ima 26 godina, a koronavirus je preboleo u martu ove godine. Član Bajerna je od 2019. godine.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter