0
ATP

FOTO: Laver Cup @LaverCup/ Twitter

UZBUDLJIV DAN NA LEJVER KUPU: Nerešeno je posle dva meča, Đoković se pita za sve! (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.22 u 20:20

Treći susret uskoro počinje!

U prestonici Velike Britanije na programu je spektakularni Lejver kup. Rodžer Federer se u petak pred londonskom publikom i zvanično oprostio od profesionalnog sporta. Za prestižni trofej bori se Tim sveta protiv Tima Evrope. Odavno nije bilo interesantnije, jer se ekipa sa ostatka planete neočekivano dobro drži protiv najboljih pojedinaca sa Starog kontinenta. Ukupan rezultat je 4:4 u pobedama, a danas su odigrana dva meča.

U terminu od 14 časova i 20 minuta, Mateo Beretini je posle dva sata i 17 minuta borbe nadigrao Kanađanina, Feliksa Ože-Aljasima sa 2:1 (7:6, 4:6, 10:7).

Ipak, nije dugo trajalo slavlje ‘domaćeg tima’. Kamerun Nori nije uspeo da ponovi blistave partije sa ovosezonskog Vimbldona, pa je poražen od Amerikanca Tejlora Frica sa 1:2 (1:6, 6:4, 8:10).

Uskoro se očekuje treći singl meč koji je planiran za subotu. Na teren će istrčati najbolji srpski teniser, Novak Đoković, a protivnik mu je Frensis Tijafo.

Po završetku tog meča biće odigran i susret u dubl konkurenciji. Uloga favorita je svakako na strani evropskog sastava.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter