1
Fudbal

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojkovic konferencija za medije at Sports center of Serbia Footbal Federation on September 19, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PIKSI O LAZARU SAMARDŽIĆU: ‘To je nebitna tema – Uradio sam šta je potrebno!’

Objavljeno: 23.09.22 u 14:32

Mnogo prašine se podiglo oko mladog veziste Udinezea.

Prethodnih nekoliko dana se u medijima dosta pisalo o Lazaru Samardžiću i njegovoj reprezentativnoj budućnosti. Ko nije upoznat, reč je o momku rođenom u Berlinu, srpskih korena (oba roditelja iz Srbije), koji trenutno nastupa za mladu reprezentaciju Nemačke. On ima pozive kako jedne, tako i druge federacije da brani boje Nemačke i Srbije. Piksi je pre nekoliko dana rekao da očekuje Samardžićev debi u martu, ali je u međuvremenu mladi fudbaler rekao da je fokusiran na Nemačku. Na današnjoj konferenciji Dragan Stojković je upitan da prokomentariše trenutnu situaciju, na šta je on rekao:

FOTO: Udinese Calcio

‘Da sačekamo mart mesec, ima dovoljno vremena. Što se nas tiče, uradio sam šta je potrebno. Ali to je sada nebitna tema. Kada i ako dođe vreme, pričaćemo o tome.’ – reči su našeg selektora.

Bilo kako bilo, vrlo će interesantno biti ispratiti za čiji nacionalni dres će se opredeliti Samardžić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter