2
Fudbal

head coach Dragan Stojkovic Piksi (R) and head coach Fernando Santos Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SAMARDŽIĆ DEMANTOVAO PIKSIJA: Ponosan sam što igram za Nemačku, samo o njoj razmišljam!

Objavljeno: 21.09.22 u 21:07

Mnogo se pisalo prethodnih dana o reprezentativnoj budućnosti Lazara Samardžića. Srpski vezista rođen u Berlinu ima pravo na stupanja za obe reprezentacije u ovom trenutku, a kako igra sve bolje, mora da izabere čije boje će braniti.

„Naravno da se nadam da ću se naći na Evropskom prvenstvu za mlade naredne godine. Radujem se zbog svakog nastupa za Nemačku. Prošle godine sam razgovarao sa trenerom U21 selekcije Antoniom Di Salvom. Rekao je da mu je teško da me pozove ukoliko ne igram redovno u klubu. Zato sam u početku bio samo sa U20 timom, da bi treneri mogli da prate moj razvoj. Tamo sam bio ubedljiv, pa sam dobio poziv za sledeće okupljanje U21 selekcije gde sam usled povreda dobio priliku“, rekao je Samardžić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Upitan je da prokomentariše i interesovanje Orlova.

„Nisam se previše zamarao time. Znam da ima upita, ali sam jasno stavio do znanja da sam fokusiran na Nemačku. Još imam vremena da donesem konačnu odluku, za sada razmišljam samo o FS Nemačke. Ponosan sam što igram za nemačku reprezentaciju, ali naravno, ponosan sam i na svoje korene, a pošto je moja porodica iz Srbije, naravno da se osećam i kao Srbin”, zaključio je Samardžić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter