0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

OVO NE PRILIČI JEDNOM ŠAMPIONU: Medvedev pobesneo, pa gestikulirao publici da su majmuni! (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.22 u 12:35

Nesportski potez ‘četvrtog reketa sveta’!

Legendarni švajcarski teniser, Stanislas Varvinka, napravio je veliko iznenađenje u osmini finala ATP turnira u Mecu. Trenutno 284. teniser na rang listi savladao je Danila Medvedeva sa 2:1 (6:4, 6:7, 6:3).  Vavriniki je za trijumf trebalo dva sata i 24 minuta borbe, a naredni rival mu je Šveđanin, Mikael Imer.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Četvrti reket sveta nije imao rešenje za snažne i precizne udarce starijeg kolege. Ruski as je tokom celog meča bio vidljivo nervozan, a neretko je ulazio u raspravu sa publikom.

U jednom momentu Danilu je definitivno ‘pao mrak na oči’. Medvedev se okrenuo prema navijačima, vikao je na njih i konstantno gestikulirao publici da su majmunI. Ovakvi potezi svakako ne priliče doskarašnjem svetskom lideru i grend slem šampionu.

Ipak, mora se uzeti u obzir da su Medvedev, kao i ostali ruski teniseri, konstantno diskriminisani i nalaze se na udaru javnosti zbog upliva politike na sportske terene.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter