0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 09: Marko Arnautovic of Austria reacts during the FIFA 2018 World Cup Qualifier between Serbia and Austria at stadium Rajko Mitic on October 9, 2016 in Belgrade, . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NOVINARI IZNENADILI ARNAUTOVIĆA: „Od koga ste to čuli“ – selektor dao drugačije informacije pred jubilej!

Objavljeno: 23.09.22 u 11:27

Sa njegove strane nema dileme.

Austrijski napadač srpskih korena Marko Arnautović, u četvrtak je odigrao 103. utakmicu za tu selekciju, čime je izjednačio rekord Hercoga po broju nastupa. Sledeći susret, Austrija igra protiv Hrvatske, a nakon toga Arnautović bi trebalo da postane rekorder te zemlje, ali je jedna vest iznenadila mnoge.

Naime, selektor Ralf Ragnik je nakon meča sa Francuskom istakao da su David Alaba, Andreas Vajman i Marko Arnautović povređeni i da se ne zna da li će igrati protiv Hrvatske. Napadač Bolonje, odmah je upitan da prokomentariše te navode, a nakon postavljenog pitanaj i sam je bio iznenađen.

– Od koga ste dobili te informacije, upitao je Arnautović i nastavio:

Naravno da malo osećam bol u leđima, ali to nije ništa „uzbudljivo.“ U fudbalu uvek imaš neke boljke, ali male tegobe ne mogu da me spreče da igram. Naravno da želimo pobedu protiv Hrvata, biće teško jer su šampioni sveta, zaključio je Arnautović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter