0
Fudbal

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojkovic konferencija za medije at Sports center of Serbia Footbal Federation on September 19, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘DA LI MOGU VLAHOVIĆ I MITROVIĆ ZAJEDNO? ZAŠTO DVOJICA ODLIČNIH MUZIČARA NE BI SVIRALI ZAJEDNO?’: Piksi najavio formaciju sa dva špica?

Objavljeno: 23.09.22 u 16:23

Bilo bi lepo videti ih zajedno na terenu!

Selektor reprezentacije Srbije – Dragan Stojković Piksi govorio je za medije pred duel sa Švedskom u okviru grupe Liga nacija. Prisutne je zanimalo da li bi Vlahović i Mitrović mogli da zaigraju zajedno.

‘Sve je moguće. Vlahović i Mitrović su obojica odlični napadači i ne vidim problem da budu zajedno na terenu. A u kojem sistemu ćemo igrati, ne želim o tome da govorim. Oni se razumeju jako dobro. Ako imate dvojicu odličnih muzičara, ne vidim zašto ne bi mogli da sviraju zajedno.’ – rekao je Piksi, a potom je pohvalio Dušana Vlahovića i njegovo zalaganje:

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Irska
Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal with Dusan Vlahovic (L)
Beograd, 24.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘Vlahović ovde radi jako dobro, srećan je što je deo grupe i motivisan za naredne dve utakmice. Kao selektor sam veoma zadovoljan njegovim igrama i treninzima. Možda u Italiji očekuju da stalno postiže gol ili dva po meču, ali Serija A je teška liga za igranje. Ipak, on je profesionalac, sjajan lik i uvek se žrtvuje za tim. Očekujem da pruži sve najbolje od sebe za reprezentaciju. U dobroj je formi, nije povređen, nema probleme i očekujem njegovu dobru igru sutra veče.’ – zaključio je selektor našeg nacionalnog tima.

Duel Srbije i Švedske igra se u subotu na stadionu „Rajko Mitić“ od 20:45.

Пласман обезедио SofaScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter