0
Fudbal

FOTO: FSS

VLAHOVIĆ SPREMAN NAKON ODSUSTVA: Evo da li misli da će oboriti Mitrovićev rekord i šta ga najviše zanima! (VIDEO)

Objavljeno: 22.09.22 u 12:48

Napadač Juventusa, Dušan Vlahović, se trenutno muči sa formom kao i većina njegovih saigrača iz Torina, ali ofanzivac možede da se nada boljim igrama u dresu reprezentacije u okviru dva meča za Ligu nacija. On je za sajt FSS govorio o tome kako se oseća, ali i u nameri da li želi da obori Mitrovićev rekord.

 Jedva sam čekao da se vratim, dugo nisam bio tu, jer sam imao neke fizičke probleme, mister je imao razumevanja za to ja sam mu zahvalan na tome jer mi je pomogao da to saniram. Sada sam spreman i srećan sam što sam ovde, jedva čekam utakmice – rekao je Vlahović, i ostvnuo se na rekord njegovog kolege iz Fulama.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

– Sigurno da je Mitar naš najbolji napadač svih vremena, ne razmišljam o obaranju njegovog rekorda, još je rano, ali mi to nije ni najbtinije, već kakvi ćemo biti kao ekipa. Što više reprezentacija pobeđuje, to je bolje za sve nas. Rekordi me ne zanimaju, tu sam da pomognem ekipi da budem u službi ekipe, ako nekad jednog dana dođe do toga, probaću da uradim nešto, ali nije mi prioritet.

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije
Srbija v Irska
Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal with Dusan Vlahovic (L)
Beograd, 24.03.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Upitan je i kako se „ubija vreme“ kada nema treninga, a Vlahović mnogo voli da igra i košarku.

– Posle treninga, pre i posle večere igramo. Meni lično se basket najviše sviđa, zna naš portparol i još nekoliko igrača da mi je to omiljeni sport pored fudbala. Lepo je što se družimo, što imamo zajednička interesovanja.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter