1
Domaći fudbal

Sasa Zdjelar (C) Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

‘SVI SU FAVORIZOVALI PROTIVNIKA’: Zdjelar otvoreno o derbiju – ‘Pratim svaku utakmicu Partizana!’

Objavljeno: 22.09.22 u 23:22

Možda je otišao iz Partizana, ali ‘pomno’ prati sva dešavanja!

Saša Zdjelar je u prethodnih nekoliko sezona postao sinonim borbe u ‘crno-belom’ dresu. Određeni period boravka u Partizanu proveo je sa kapitenskom trakom oko ruke, a nagrada za sjajne partije stigla je ovog leta, kada se preselio u redove CSKA iz Moskve. Ipak, on i dalje prati sve utakmice svog doskorašnjeg tima.

‘Pratim svaku utakmicu, naravno. Žao mi je što je ekipa ispustila neke utakmice da pobedi, pogotovo derbi. Svi su favorizovali protivnika, ali mislim da smo pokazali da to baš i nije tako i da se ekipa jako podigla u poslednje vreme. Partizan ove godine može mnogo, samo da se još malo sklope kockice i da ekipa počne da igra onako kako ume. Mislim da će se još osloboditi i da ćemo na kraju sezone slaviti svi zajedno.’ – rekao je doskorašnji kapiten Partizana.

VESTI O PARTIZANU:

U dosadašnjem toku šampionata odigrao je osam utakmica, a njegov tim nalazi se na trećem mestu ruskog šampionata!

Пласман обезедио SofaScore

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter