FOTO: FK Partizan
in

FK PARTIZAN ISTUPA IZ SPORTSKOG DRUŠTVA: Izdali su saopštenje i osudili „protivzakonitu“ sednicu!

Navodno su postojali pritisci na delegate.

Danas je održana sednica FK Partizan, na kojoj je pre svega osuđeno ponašanje predsednika KK Partizan Ostoje Mijailovića. Pored toga, saopšteno je i da će fudbalski klub uslovno istupiti iz SD Partizan.

Fudbalski klub “Partizan“, kao član Jugoslovenskog sportskog društva “Partizan“ oštro osuđuje nezapamćen protivzakonit pritisak koji je pre sednice vršen na pojedine delegate u Skupštini JSD ’’Partizan’’ i zahteva da nadležni organi odmah preduzmu mere iz svoje nadležnosti.

Fudbalski klub ’’Partizan’’, kao član JSD ’’Partizan’’, osuđuje, ne prihvata i ne može da prihvati nezakonito i nestatutarno ponašanje predsednika košarkaškog kluba O.M. u Skupštini JSD ’’Partizan’’.

Fudbalski klub ’’Partizan’’, kao član JSD ’’Partizan’’, insistira da se izborni proces u JSD ’’Partizan’’ održi u svemu na način propisan aktima JSD ’’Partizan’’, i ističe da odluke „donete“ od grupe predstavnika određenog broja članova JSD ’’Partizan’’, nisu u skladu sa aktima JSD ’’Partizan’’.

FOTO: FK Partizan

FK “Partizan“ pruža punu podršku regularno izabranom rukovodstvu i upravi JSD “Partizan“ u prevazilaženju nastale situacije i uspostavljanju zakonitog rada u JSD “Partizan“ i u potpunosti je saglasan sa svim zakonom preduzetim koracima ostvarenim u vidu pokretanja svih odgovarajućih pravnih postupaka – podnošenja krivičnih prijava, tužbe za poništaj nezakonite i nestatutarne odluke nadležnom sudu i žalbe na rešenje Agencije za privredne registre.

Fudbalski klub ’’Partizan’’ je dužan da u svom radu dosledno poštuje zakonske norme, te se samim tim ne može povinovati nezakonitim odlukama nelegitimne i nezakonite navodno izabrane „nove“ uprave JSD “Partizan“, naročito ako su iste suprotne pravima obavezama i interesima članova FK ’’Partizan’’.

Skupština FK ’’Partizan’’, kao najviši organ Kluba donela je odluku da Fudbalski klub “Partizan“ uslovno istupi iz članstva u Jugoslovenskom sportskom društvu “Partizan“.

Ova odluka stupa na snagu preventivno i primenjuje se ukoliko od strane nezakonite navodne uprave JSD ’’Partizan’’, bez održavanja nove sednice skupštine JSD “Partizan“ i zloupotrebom ovlašćenja iz čl. 21. Statuta JSD “Partizan“ bude doneta odluka kojom se odlučuje o pravima i obavezama Fudbalskog kluba “Partizan“ kao člana JSD ’’Partizan’’.

VESTI O PARTIZANU:

Skupština FK ’’Partizan’’ pruža punu podršku predsedniku, Upravnom odboru i generalnom direktoru Kluba u cilju zaštite interesa članstva Kluba i interesa Kluba i stvaranja uslova da se omogući nesmetana realizacija domaćih i medjunarodnih obaveza, kroz redovno i stabilno poslovanje Kluba, pisalo je u saopštenju.

Diskusija

Odgovorite
  1. Nećete lopovi da pobegne te, nije ovo vaš privatni klub, ovo je narod stvarao, tako da ćete odgovarati za sva nekontrolisana zaduženja FK Partizan, dosta ste vi od FK Partizan pravili privatni klub za vašu familiju i vaše prijatelje na račun FK Partizan, vreme je da dođu pravi ljudi, da se FK Partizan vrati na staze uspeha, a ne vi što ste ga doveli do propasti, stadion se urušava, semafori samo što nisu pali nekom na glavu, zanli ste samo da odnositi iz kluba,a ništa da u njega ne uložite. Dosta nam je vas nestručna lica, koja ste tu zbog vašeg interesa, a ne zbog kluba i navijača. Što se plašite razrešenja dužnosti, zbog toga što treba neko krivično da odgovara. Što nećete moći više igrače da prodajte ispod cene. Da ste čisti, vi bi ste odavno otišli iz kluba, jer ovoliko bez titule u prvenstvu, svaka uprava bi se povukla, ali vi ste debelo obrasci, vama ništa nije sveto. Samo vaša fotelja, i što možete više novca da uzmete. Valjda će da vas stigne Božja pravda. Narod je pravio klubove, narod će da odlučuje, a ne vi, koji ste došli da napunite svoje džepove. Sram da vas bude debelo obrasci.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Autor: HotSport

LOŠE VESTI ZA ŠVEDSKU, DOBRE ZA SRBIJU: Jedan od najboljih neće igrati u Beogradu! (VIDEO)

JOVETIĆ PRED VAŽAN DUEL: Verujem da Crna Gora može otići na veliko takmičenje!