0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVETIĆ PRED VAŽAN DUEL: Verujem da Crna Gora može otići na veliko takmičenje!

Objavljeno: 22.09.22 u 20:37

Sutra od 20 časova i 45 minuta igra se duel u Ligi nacija između Bosne i Hercegovine i Crne Gore u Zenici.

Edin Džeko je već izneo svoja očekivanja pred derbi meč dve reprezentacije iz regiona u okviru grupe C Lige Nacija, a za medije je pričao i kapiten i najbolji fudbaler reprezentacije Crne Gore, Stevan Jovetić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Očekujem dobru utakmicu, divnu atmosferu. Neka bolji pobedi. Verujem da Crna Gora može otići na veliko takmičenje. Imamo dobre šanse, kvalitetnu ekipu, odličnog selektora, verujem da će se kockice složiti u željeni mozak, da će san postati java. Igrači su spremni, verujem u njih. Bosna i Hercegovina ima bod više u odnosu na nas, samim tim može da uđe u duel koji sledi rasterećenije, ali to može da bude mač sa dve oštrice“ započeo je bivši fudbaler Partizana i na kraju dodao:

„Osećam se dobro. Videćemo kako će biti na terenu. Kao i svi u timu, verujem da možemo do pobede” bio je jasan Jovetić.

Selektor Radulović za predstojeći meč neće moći da računa na Stefana Savića i Nikolu Krstovića, ali kako sada stvari stoje, hoće na Sevana Jovetića i Stefana Mugošu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter