0
Fudbal

(190906) -- ZENICA, Sept. 6, 2019 (Xinhua) -- Edin Dzeko (front) of Bosnia and Herzegovina (BiH) breaks through during the UEFA EURO 2020 qualifier group J match between BiH and Liechtenstein in Zenica, Bosnia and Herzegovina on Sept. 5, 2019. (Xinhua/Nedim Grabovica)

DŽEKO PRED MEČ SA OGROMNIM ULOGOM: I nama i Crnoj Gori je rezultat previše bitan!

Objavljeno: 22.09.22 u 19:16

Fudbaleri Bosne i Hercegovine gostuju Crnoj Gori u okviru Lige nacija, a obe ekipe se bore za vrh grupe i plasman u elitnu diviziju, kao i siguran baraž za Evropsko prvenstvo. Verovatno i najbolji fudbaler BiH u njenoj istoriji Edin Džeko, govorio je u susret ovoj utakmici.

„Očekujem tešku utakmicu. Crnoj Gori je kao i nama ovaj meč jako bitan, a nerešen rezultat joj je odgovara. Očekujem da Crna Gora bude ofanzivna. Utakmica će biti zahtevna i teška“, rekao je Edin Džeko, pa nastavio:

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Svi igrači su svesni koliki je ulog. Momci su spremni, dobro se radilo i treniralo. Drago nam je što se nalazimo u ovoj situaciji. Zavisimo od naših rezultata. Znamo šta nam pobeda donosi, igramo pred našim navijačima. Utakmica koja sledi, pred dupke punim tribinama je ogroman motiv da pokažemo koliko možemo i vredimo.  Daćemo sve od sebe na terenu, nadam se da će nam navijači pomoći, verujem da na krilima pomenute podrške možemo do pobede”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter