0
Fudbal

Foto: Twitter/@HNS_CFF

BORNA SOSA: Za mene nije mogao biti bolji trenutak i bolji stadion za prvi gol! (FOTO)

Objavljeno: 22.09.22 u 23:51

Hrvatska je ostvarila važnu pobedu na Maksimiru protiv Danske u derbiju večeri, a rezultat je bio 2:1.

Prvi gol na meču postigao je Borna Sosa u 49. minutu meča, a mladom fudbaleru je ovo bio i debitantski gol za nacionalni tim.

„Bila je jako teška, intenzivna utakmica protiv ekipe koja je stvarno jako dobra. Danci su odlično odigrali protiv nas i u Kopenhagenu, zasluženo su bili prvi, no mi smo pokazali da je sada nama tamo mesto. Zasluženo smo pobedili“ započeo je Sosa, a onda prokomentarisao svoj pogodak.

„Jako sam srećan. Prvo mi je pao na pamet Toni Kros koji je znao tako zabijati, kažu mi i Klinsman takođe. Drago mi je, svideo se i meni gol. Za mene nije mogao biti bolji trenutak i bolji stadion za prvi gol jer ovo je stadion na kojem sam odrastao i odigrao prvu seniorsku utakmicu, pred dosta mojih prijatelja i porodicom. Najdraži gol sigurno.

Ukoliko Hrvatska savlada Austriju u poslednjem kolu Lige nacija, plasiraće se na završni turnir gde će se boriti za trofej koji su do sada osvojili Portugal i Francuska.

„Znamo da Hrvatska ide na pobedu kakva god situacija bila, tako će biti i u Beču. Daj Bože da odemo na Fajnal For jer posle teških sezona u Ligi nacija to bi nam dobro došlo i bilo bi nam vetar u leđa uoči Svetskog prvenstva.“ zaključio je Borna Sosa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter