0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

BINIĆ BIO NA SASLUŠANJU ZBOG NAMEŠTANJA UTAKMICA: Evo šta je nekadašnji šampion Evrope rekao!

Objavljeno: 22.09.22 u 19:00

Nekadašnji član Izvršnog odbora Fudbalskog savea Srbije zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić pozvan je pred zamenika javnog tužioca u vezi sa informacijama u vezi korupcije i nameštanja koje je izneo u emisiji Sportlajt. Bivši fudbaler je saslušan, ali nije nije izneo nikakva konkretna imena, iako je ostao dosledan tvrdnjama izrečenim u emisiji, saznaje Sport Klub.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„To sam video, utakmica u Subotici. Spartak – Radnički Niš. Tu noć ja celu noć na telefonu. Objašnjavam da ne može to tako. Da sam dobio dopis, tačan rezultat, kako ide rezultat. Suspendovaće nam ligu. Uništiće nas, nemojte da radite to“, rekao je Binić.

Definitivno je previše posla za jednog čoveka.

„Odem u svlačionicu, kod gosta, kod domaćina, kod sudije… Znaš koliko to njih interesuje? Oni to teraju tako. I ja dobio sam i nekih, da ne pričam koliko sam prijava dobio. I na svaku reagujem. Nisam uspeo. Dok nisam video da su svi u kombinaciji. To je tako maha uhvatilo, to je strašno“, istakao je Binić u Sportlajtu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter