5
Fudbal

Dragisa Binic Napredak - Crvena Zvezda super liga Srbije 29.4.1018. April 29. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

„PA NEK TI KOKEZA PLATI“: Binić bez dlake na jeziku: „Jedini sam smeo da kaznim večite!“ (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.22 u 14:10

Dragiša Binić, svojevremeno brzonogi napadač Crvene zvezde je imao i živopisan curriculum vitae, pa je u jednom momentu u svojoj post-igračkoj karijeri bio i na funkciji osobe koja je zadužena za regularnost takmičenja, a tih dana se podsetio nedavno u intervjuu za Sport klub.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

„Kaznio sam Tozu Mijailovića, koji mi je k’o ćale. Moj predsednik u dva navrata. I kad sam osvojio i kad sam se vraćao. Šest meseci suspendovao sam čoveka. Znam da nije njegova izjava, bila je tuđa, ali je njegov potpis. Kaznio sam Vučelu koji mi je prijatelj isto, predsednika Partizana, šest meseci. Oduzeo sam Zvezdi i Partizanu po tri boda, što se od 1945. nikad nije desilo. Kaznio Tončeva po 2000-4000 evra za one izjave.

On kaže: „Batko, rek’o mi Kokeza!
– Pa nek plati Kokeza!
Ja tebe moram da kaznim!“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sport Klub (@sport.klub)

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter