1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPARTAK IMA NOVOG TRENERA: Bivši fudbaler Atalante preuzeo ekipu iz Subotice! (FOTO)

Objavljeno: 21.09.22 u 15:49

Iskusni fudbalski radnik se vratio na mesto uspeha!

Novi šef struke Spartaka iz Subotice je Ljubiša Dunđerski! Dobro poznato lice u srpskom fudbalu na klupi Subotičana menja Slavka Petrovića, koji je napustio klub zbog serije loših rezultata.

Kao igrač se afirmisao u redovima ‘Stare dame’ iz Novog Sada. Nakon jedne sezone u Borcu iz Čačka, kvalitete ovog veziste prepoznali su u Italiji. Narednih nekoliko sezona je sa uspehom nastupao za Atalantu, Komo i Trevizo, a zatim je usledio povratak u Srbiju. 

Po završetku igračke karijere, popularni Ljube je u dva navrata bio sportski direktor Vojvodine, dok je istu funkciju obavljao u klubu čiji je od danas zvanično trener.

-Novi šef stručnog štaba FK Spartak Ždrepčeva krv je Ljubiša Dunđerski, a njemu će se kao pomoćnik pridružiti Savo Pavićević. Predstavljanje novog stručnog štaba u četvrtak 22.septembra u 12 časova. Očekujte video sa pres konferencije na našem oficijelnom youtube kanalu u toku sutrašnjeg dana – piše na Instagram profilu kluba.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter