0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

HAOS NA STADIONU NOVOG PAZARA: Napadači na motoru razbili biletarnicu kluba – ‘Hoće da glume navijače Zvezde i Partizana i unovče svoje navijanje!’

Objavljeno: 20.09.22 u 08:48

Klubovima je svakako dosta teško, a ovakvi potezi im samo dodatno otežavaju funkcionisanje!

Novi Pazar je do duela sa Crvenom zvezdom bio najveći hit prvenstva, ali su sada vezali dva poraza i euforija je malo opala. Ipak, klub se i dalje dosta dobro kotira i u igri je za Evropu. Nekome to nije bilo dovoljno, pa je odlučio da nanese štetu ovom superligašu. Saopštenje Novog Pazara prenosimo u celosti:

‘Danas oko 15 časova, dvojica huligana na motoru, razbili su izloge na biletarnici fudbalskog kluba Novi Pazar, koja se nalazi u okviru Gradskog stadiona.
Kamere koje se nalaze u blizini objekta zabeležile su dva mladića sa fantomka i prekrivenim registracionim oznama na motociklu, kako gađaju kamenicama prema izlogu biletarnice.

FOTO: FK Novi Pazar

Uprava kluba je prijavila policiji ceo slučaj, a nadležnim organima su predati snimci incidenta.

Klub je zatražio od policije da se počinioci što pre pronađu i najoštrozije kazne. Radi se o predstavnicima dela navijača, koji inače izazivaju incidente zbog kojih je klub kažnjavan više puta. Ovoga puta razlog je taj što klub ne želi da finanasira odlazak navijača na utakmice van Novog Pazara.

Očito je da ovi lažni navijači nastoje da glume i oponašaju navijače Zvezde i Partizana i da svoje navodno navijanje unovče i napalate. Takvi navijači Novom Pazaru nisu potrebni i sada su policija i tužilastvo na potezu.’ – stoji u saopštenju.

Očekujemo rasplet situacije u narednim danima, kao i da počinioci budu uhvaćeni, uz nadu da se ovakve stvari neće viđati u sportu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter