1
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

BAHATI NAVIJAČI SU ISPALI NAJVEĆE KUKAVICE: Pazarci koji urušavaju ugled kluba plakali u stanici nakon privođenja! (FOTO)

Objavljeno: 20.09.22 u 21:11

Nedavno su maskirani navijači Novog Pazara uspeli da nanesu štetu na tamošnjem stadionu u ponedeljak, pa su potom pobegli na skuteru prekrivenih tablica. Ipak, policija je reagovala i brzo uhapsila počinioce, koji su u stanici ispali najveće kukavice prema pisanjima medija.

– Tamo su plakali, cmizdrili i zapomagali, obećavajući da će nadoknaditi štetu i platiti popravku na izlozima biletarnice. Sada je na potezu tužilaštvo koje mora sprovesti dalji postupak i ove huligane drakonski kazniti. Pre toga, moraju se objaviti njihova puna imena i prezimena da iskreni navijači Plavih vide ko im godinama unazad uskraćuje mogućnost da gledaju utakmice u Novom Pazaru – piše portal Sandžakhaber.net.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Naime, ovo je već dugotrajna praksa u Pazaru, da navijači pokušavaju da reketiraju upravu, trenere i klub.

– Vođe te iste navijačke grupe, pre desetak godina su uzimali deo od plate jednom treneru da bi skandirali njegovo ime i da bi ga time zaštitili od eventualne smene. Kada je dotični trener smenjen, došli su u klub da traže svoj deo, jer su rekli da imaju takav dogovor sa njim – otkriva ovaj portal.

0
0

1 Komentara

  1. Nisu ovo nikakvi Pazarci vec neki seljoberi i brdjani koji su dosli u Pazar poslednjih godina iz raznoraznih sela i suma a sve ovo rade po direktivi odredjenih politickih likova koji su takodje nedavno naselili ovaj nekada lijepi grad, pravi Pazarci vole i ginu za svoj klub !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter