0
Fudbal

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojkovic konferencija za medije at Sports center of Serbia Footbal Federation on September 19, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BIVŠI IGRAČ ZVEZDE NIJE NA PIKSIJEVOM SPISKU: Selektor objasnio zašto je doneo takvu odluku! (VIDEO)

Objavljeno: 19.09.22 u 14:29

Preskočiće ovo okupljanje.

Dosta zanimljivih stvari moglo se čuti na današnjoj konferenciji za medije, koju je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi održao pred susrete Lige nacija protiv Švedske i Norveške. Pored vesti da će jedan od najvećih evropskih talenata biti uz naš nacionalni tim, selektor se dotakao i izjave legendarnog Batistute, kao i o reklami koja je snimljena o predstojećem SP u Kataru.

Novinare je pored svega toga, zanimalo i zašto Mihailo Ristić – nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada član Benfike, nije na ovom spisku. Selektor je objasnio da njegove kvalitete odlično poznaje, ali da Ristić nije mnogo igrao u proteklom periodu.

Što se tiče Ristića, njegove karakteristike odlično poznajemo, ali u nekom perodu iza on je odigrao samo jedan minut. Juče je odigrao osam, to je devet minuta. Ta minutaža i to neigranje, to je razlog zašto ga nema, to nije ništa definitivno, ali u ovom momentu je odluka takva da su to razlozi – počeo je Piksi i dodao:

Mihailo Ristic (L) and Jon Stankovic
Srbija v Slovenija – UEFA Nations League-League B-Group
Beograd, 05.06.2022
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Verujem da i on to zna, nije ništa lično i nije defnitivno. Ali ako odigraš minut plus osam, to je nedovoljno da budete u timu. A sa druge strane imamo dovoljno igrača na tim krilnim pozicijama, da je odluka u ovom momentu vrlo logična – zaključio je selektor Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter