0
Evropske lige

FOTO: Tviter/@Inter

KATASTROFA INTERA U UDINAMA: Sprema li se Inzagiju otkaz? (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.22 u 15:50

Udineze apsolutni hit!

Fudbaleri Intera poraženi su Udinama od Udineze 3:1 u 7. kolu Serije A. Ovom pobedom Udineze je izbio na čelo italijanskog šampionata sa 16 bodova. Za izabranike trenera Sotila ovo je bila peta vezana pobeda.

Sa druge strane četa Simonea Inazgija ponovo je poklekla. Sada to već ozbiljno drma klupu italijanskom stručnjaku. Ranije se pisalo da bi možda Dejan Stanković mogao da preuzme tim sa Đuzepe Meace ukoliko Inzagi dobije otkaz.

Ipak, ovo gostovanje počelo je odlično za Inter. Nikolo Barela je u petom minutu pogodio fantastično iz slobodnog udarca.

Na izjednačenje se čekalo do 22. minuta. Perejra je izveo slobodan udarac, a lopta je od Milana Škriniara završila u golu Intera.

Udineze je poveo tek u samom finišu meča. Igrao se 84. minut. Nakon odlično izvedenog kornera sjajno je reagovao slovenački fudbaler Jaka Bijol i glavom smestio loptu u mrežu nemoćnog Samira Handanoviča.

Potpuni nokaut dogodio se u trećoj minuti nadoknade kada je nakon kontre Udineze glavom pogodio Arslan.

Udineze je nakon sedam kola na prvom mestu tabele Serije A, uz meč više od Atalante, Napolija i Milana (koji večeras imaju svoj međusobni duel).  Sa druge strane Inter je na 7. poziciji sa 12 bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter