1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

BOMBA SA APENINA ZA DOBRO JUTRO: Inter želi Dejana Stankovića na klupi!

Objavljeno: 09.09.22 u 08:21

Sve zavisi od rezultata Intera u naredne tri utakmice.

Inter nije najbolje započeo novu sezonu, pretrpio je nekoliko poraza u važnim mečevima Serije A, dok je na otvaranju Lige šampiona poražen od Bajerna u Milanu sa rutinskih 2:0. Sve ovo ozbiljno je uzdrmalo stolicu Simeoneu Inazgiju.

Naime, pred Italijana je postavljen ultimatum ako želi da zadrži status trenera Intera – šest bodova u naredne 3 utakmice.

Neroazuri prvo igraju protiv Torina koji je dobro započeo sezonu i trenutno se nalazi iznad Intera na tabeli Serije A. Nakon toga Intera očekuje gostovanje u Češkoj ekipi Plzenja, gde pobeda ne bi smela da izostane. Na posletku poslednji u redu ova tri meča je onaj protiv Udinezea.

FOTO: Tviter/@Inter

Kao i Torino i Udineze se trenutno nalazi iznad bivšeg šampiona Italije. Veoma težak posao čeka Inzagija, ako želi da sačuva posao na Đuzepe Meaci.

Italijanski list „Tutosport“ donosi jednu veoma zanimljivu vest. Naime, u Interu su već počeli sa potragom za eventualnu zamenu Simeonea Inzagija. Jedno od imena koje se nalazi na spisku je i Dejan Stanković, doskorašnji trener Crvene zvezde!

Stanković je igračka legenda kluba iz Milana, s obzirom da je sa neroazurima osvojio sve što se osvojiti može i u tim uspesima bio važan šraf. Ne čudi interesovanje i povezivanje Stankovića sa Interom, s obzirom da je u Italiji već bio povezivan sa Sampdorijom i Udinezeom.

Head coach Dejan Stankovic
Crvena Zvezda practice Training ahead the match against Maccabi Haifa – UEFA Champions League Play Off second leg match Season 2022/2023 on August 22, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Videćemo kakav će biti rasplet ove situacije i da li bi Stanković vrlo brzo, nakon razlaza sa Zvezdom, mogao da pronađe novi angažman.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

0
0

1 Komentara

  1. Nije on uludo otišo iz Zvezde,a poslije njega pustos.Samo da mi je znati čija je ideja Pešić i prodaja Ohija razapeobi ga da ne pričam o ovom Milojeviću koji je trener za Jagodinu a ne zvezdu.Kukavica igra sa 6 obrambenih igrača na Marakani strašno!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter