0
Odbojka

FOTO: OSS

BOLJE NIJE MOGLO: Orlići ‘razbili’ Francusku!

Objavljeno: 17.09.22 u 19:10

Fantastična utakmica naših odbojkaša!

Muška juniorska reprezentacija Srbije, igrači do 20 godina (2003. i mlađi), startovala je maksimalnom pobedom na XXVIII EP 2022, koje je danas počelo u Italiji. Srbija je danas u Montesilvanu, u 1. kolu A grupe savladala Francusku sa 3:0, po setovima 27:25, 25:22 i 25:23, posle 82 minuta igre.

Odlično izdanje izabranika prof. dr Nedžada Osmankača na otvaranju prvenstva Evrope. Baš kao i u Ubu, juniori Srbije su nadvisili Francuze, ali ovoga puta posle samo tri seta.

Srbija je igrala sigurno, samouvereno i pozitivna energija je bila i u trenucima kada se grešilo. Nije bilo odustajanja, ni predaje ni kada su Francuzi vodili, kao u trećem setu. Uspela je Srbija u finišu sva tri seta da pokaže kvalitetnu i konstantnu igru i da sasvim zasluženo šampionat Evrope počne na najlepši način, sa

Srbija će sutra, u 2. kolu,igrati protiv Poljske od 15.00 časova.

Sve utakmice grupne faze, kao i razigravanja za plasman od 5. do 8. mesta možete gledati na YouTube kanalu Odbojkaške federacije Italije: https://www.youtube.com/c/OvertheblockIt-Volley/featured

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter