0
ATP

FOTO: Twitter/@DjokerNole

NOLE SE DIRLJIVOM OBJAVOM OPROSTIO OD FEDERERA: „Tvoja karijera je postavila standard u vezi sa tim šta znači briljantnost!“

Objavljeno: 16.09.22 u 15:50

Definitivno kraj jedne ere.

Tema koja najviše pažnje privlači u svetskom tenisu od juče svakako jeste objava Rodžera Federera da će nakon Lejver kupa okončati svoju prebogatu karijeru.

Povod ovoga, oglasili su se mnogi i teniseri, ali i ostali sportisti. Sada je na red došao Novak Đoković.

Najbolji srpski teniser se emitovnim i biranim rečima obratio Švajcarcu, jednom od najvećih rivala u njegovoj karijeri, preko društvenih mreža.

Rodžere, teško je videti ovaj dan i pretočiti u reči sve ono što smo nas dvojica podelili u ovom sportu. Više od decenije smo imali neverovatne trenutke i bitke o kojima će se tek govoriti. Tvoja karijera je postavila standard u vezi sa tim šta znači briljantnost. Bio si predvodnik sa integritetom i ozbiljnošću. Čast mi je što te poznajem, što smo provodili vreme na terenu i van njega i nadam se da će to biti slučaj u mnogim godinama koje slede. – počeo je Nole.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Znam da ti novo životno poglavlje nosi nove sjajne stvari – tebi, Mirki, deci, onima koje volite. Znam i da svi Rodžerovi fanovi imaju čemu da se raduju. U ime svoje porodice želim tebi i tvojoj porodici radost, zdravlje i prosperitet u budućnosti. Jedva čekam da proslavimo tvoja dostignuća, ali i da te vidim u Londonu. – zaključio je Đoković.

Novak i Rodžer su odigrali okruglo 50 međusobnih mečeva – 27 je dobio Srbin, dok je u 23 slavio Švajcarac.

Juče tokom dana od Federera se oprostio njegov drugi najveći rival – Rafael Nadal.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter