0
ATP

(191115) -- LONDON, Nov. 15, 2019 (Xinhua) -- Roger Federer of Switzerland celebrates after winning the singles group match against Novak Djokovic of Serbia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 14, 2019. (Xinhua/Han Yan)

RODŽERE HVALA TI DO NEBA: Poslednji turnir za velikana!

Objavljeno: 15.09.22 u 15:34

Rodžer Federer objavio je na svom Tviter nalogu da mu je predstojeći Lejver Kup poslednje takmičenje na kome će igrati profesionalni tenis.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

Kao što većina vas zna, suočio sam se sa mnogim izazovama u protekle tri godine u smislu povreda i operacija. Imam 41 godinu, odigrao sam više od 1.500 mečeva u periodu od 24 godine. Teniski svet se prema meni ophodio srdačnije nego što sam ikada mogao da sanjam, ali je vreme da priznam da je došlo vreme da završim karijeru„, rekao je Federer.

 

Velikan belog sporta je u prebogatoj karijeri osvojio 103. ATP titule, čak 20 Gren slemova, i jedno vreme je bio neprikosnoven u teniskom svetu. Mi mu ostajemo zahvalni za sve što je pružio sportu, kako na terenu, tako i van njega, i želimo mu svu sreću u nastavku.

Rodžere hvala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter