0
Evrokupovi

FOTO: Facebook/Crvena zvezda

PEŠIĆ LJUT NA SEBE: „Trebalo je kod prvog gola da postavim nogu!“ (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.22 u 23:03

Frustriran je napadač crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su poraz u drugom kolu grupne faze Lige Evrope od turskog šampiona Trabzona – 2:1.

Logično, nezadovoljni su nakon meča svi u taboru srpskog šampiona, pa tako nisu ni previše raspoloženi za razgovor.

Ipak, Aleksandar Pešić je smogao snage da kaže nešto.

Prvo krećemo od sebe, primili smo dava gola iz naših grešaka, trebalo je i ja kod prvog gola da postavim nogu, ali možda je to i posledica tog mog prsta, pa sam se malo uplašio. Znamo da igramo loše, da je teška situacija, moramo svi da se pogledamo u ogledalo i da vidimo šta je problem. – svestan je situacije napadač Zvezde.

Pešić priznaje da ekipa nije na nivou.

To sam već rekao, i ja sam igrao protiv te ekipe prošle godine, igrao sam tu ligu, znam kako sam se osećao, posle Haife je sve krenulo nizbrdo. Moramo da pobedimo sledeću prvenstvenu utakmicu, posle imamo pauzu dve nedelje, to će biti presudno za nas, fizički nismo dobri, psihički nismo dobri, moramo da se izdignemo iz ovoga, imamo iskusne igrače i dobar tim. Imamo Saleta i Mirka, sad smo odjednom svi pali, krećem od sebe. – iskren je Aleksandar.

Za kraj, otkrio je da ga još uvek muči povreda prsta.

Ja sam imao dogovor sa trenerom da probam da izguram do kraja, ali sledeću mislim da neću igrati i probaću da rešim taj problem, da to sraste – zaključio je Pešić.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter