2
Evrokupovi

FOTO: Crvena zvezda

EVROPA NE PRAŠTA GREŠKE – BORIĆEMO SE: Milojeviću jasni razlozi za poraz od Trabzona! (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.22 u 21:15

Potpuno su ih nadigrali.

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su od Trabzona u Turskoj sa 2:1, a nakon ovog susreta, medijima se obratio trener crveno-belih Miloš Milojević. On je istakao da njegova ekipa nije ušla u meč kako treba i da su oba gola protivnika bila plod krupnih grešaka.

Mislim da nismo ušli u utakmicu kako bi trebalo, bili smo daleko u svim situacijama, u ofanzivnim i defanzivnim. Oba gola koja smo primili bila su plod krupnih grešaka koje ne smemo da pravimo. Sa deset igrača mismo posle mogli da napravimo podvig. Mora da se igra 90 minuta, to pričam otkad sam ovde došao. Ako je fokus na mestu, ako je prisutan sve vreme utakmice, to je ok, ali ako nije mi gubimo, prvi su utisci trenera crveno-belih nakon ovog susreta.

Potom je dodao i da je Zvezda i teoretski i dalje u igri i da će se boriti.

Sve dok smo teoretski u igri, borićemo se. Evropa ne prašta greške, nema mesta improvizaciji i svaka improvizacija košta i vodi u propast, zaključio je Milojević.

0
0

2 Komentara

  1. Kod igre sa igracem manje trener uvodi u igru Kulibalija spica sidrasa koji se krece samo 20m okolo umesto da izvadi jednog stopera i pojaca srednji red da bi se brze doslo do lopte. Za kratko vreme ovaj covek je pokazao veliko nerazumevanje za ovu igru, i titula u prvenstvu je vrlo upitna.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj covjek nema ideje sto da radi!Mjesro da rotira Dragovica,Erakovica i Milunovica on trpa svu trojicu, Sanogo van forme mu glavni,ne usudi se dauvede jedinog centarfora kojeg ima da igra zajedno sa Pesicem ili Benom,i jos su nabavili jos jednog istrosenog zadnjeg veznog sto im ne treba a otjerali Zivkovuca,Bakajoku i Ohija !?Uprava napolje!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter