9
Evrokupovi

FOTO: Crvena zvezda

BORJAN SVESTAN DA JE EKIPA LOŠE IGRALA: Prvenstvo je prioritet i vodi direktno u Ligu šampiona!

Objavljeno: 15.09.22 u 21:42

Fokus na domaće prvenstvo.

Utiske posle poraza Crvene zvezde od Trabzona rezultatom 2:1 u okviru drugog kola grupne faze Lige Evrope, izneo je kapiten crveno-belih Milan Borjan.

– Teška utakmica za nas, nismo dobro izgledali, bilo je dosta naših individualnih grešaka iz koje smo i primali golove. To ne sme da se dešava, pogotovo u Evropi, ali idemo dalje. Na nama je da se odmorimo dva dana i okrenemo prvenstvu, kako bi se spremili za nastavak. Ako ovako bude, biće teško, prvenstvo je prioritet i vodi direktno u Ligu šampiona. Na to moramo da se fokusiramo, ali i da vratimo naš stil igre i dominaciju – počeo je Borjan.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Svestan je Borjan da je moralo bolje večeras.

– Imamo kvalitet i vrhunske igrače, ali nedostaje samopouzdanje, završni pas, i još mnogo stvari. Treba biti realan i reći da moramo bolje od ovog. Zvezda je veliki klub i svi moraju da znaju čiji grb nose, te da na terenu pružaju i više od maksimuma – podvukao je Borjan.

0
0

9 Komentara

  1. Kad je kanga nedodirljiv pa mora da igra onda je sve jasno .Gde su ta super pojacanja sto je pisala stampa samo neznam po cijoj .

    0
    0
    Odgovori
  2. Borjane,da li je trebalo otjerati Bakajoka,Živkovića i prodati Ohija i Pavkova a hoćes igrati evropu ???Uprava napolje !

    0
    0
    Odgovori
  3. Kritikujem Pešića ne što čovjek ne zna nego sto ga forsiraju na pogrešnom mjestu i gubi se.Pešić bi bio vrhunski polušpic da u ekipi ima špica.Kad bi ovaj Milojević imao jaja da stavi bar u domaćem prvenstvu Pešića uz Kulibalija vidio bi promjene u njegovoj igri i bilo bi golova,ovako on se gubi a trudi se !

    0
    0
    Odgovori
  4. Da li je ovaj trener zvezde nekad sutnuo loptu? Samo trener koji ne zna nista moze da uvede Kulibalija kad igramo sa 10 igraca

    0
    0
    Odgovori
      • Kulibali nije dao gol 2 god. i nikada u istoriji kluba nismo imali tako loseg igraca. Nije sedeo cak ni na klupi tamo gde je igrao

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter