1
Košarka

Ostoja Mijailovic President KK Partizan-Zeljko Obradovic Promocija Novi Trener Head coach Beograd, 28.06.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NAKON KOŠARKAŠA I VATERPOLISTI PRUŽILI PODRŠKU OSTOJI: ‘Napred Partizan! – Uspesi su nam zagarantovani!’

Objavljeno: 14.09.22 u 18:51

Novom predsedniku SD Partizan podrška stiže sa svih strana!

Iako su postojale određene sumnje da neće postati novi predsednik SD Partizan, Ostoja Mijailović je sve razuverio. Danas mu je podršku dosta očekivano pružio Košarkaški klub, dok je isto učinila i vaterpolo sekcija Partizana.

VESTI O PARTIZANU:

‘Čestitamo gospodinu Ostoji Mijailoviću koga smo podržali, na izboru za Predsednika JSD Partizan . Nadamo se da će naša crno -bela porodica krenuti napred i vratiti se na staze uspeha koje zaslužuje radom i odricanjem svih sportista, trenera i sportskih radnika. Verujemo da će se i ljudi koji su do juče imali različite poglede na budućnost JSD Partizan već sutra naći i zajednički nas povesti u ozbiljan rad. Samo zajedno uz saradnju svih uključujući Fudbalski i Košarkaški klub JSD moze krenuti napred i povratiti staru slavu koja će obradovati sve pristalice crno bele boje. Uspesi su nam onda zagarantovani. Napred Partizan.’ – stoji na zvanično Instagram profilu VK Partizan.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели VK PARTIZAN – SC BANJICA (@waterpolo.partizan)

Celokupne izbore i samu sednicu SD Partizan ispratili su skandali, rasprave, pa čak i manji fizički konflikt.

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter