0
Evrobasket 2022

Head coach Dimitris Itoudis during FIBA qualifing basketball match between Serbia and Greece in Belgrade, Serbia, on August 25, 2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ITUDISU SE NIJE SVIDELO PITANJE SRPSKOG NOVINARA: Ko je to video Srbiju i Grčku u finalu – ja nisam! (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.22 u 08:21

Naravno da je bio nervozan zbog poraza.

Košarkaši Grčke poklekli su u četvrtfinalu Evrobasketa, u duelu sa fantastičnom selekcijom Nemačke, koja deluje da je imala možda i najbolje šutersko veče u istoriji. Sigurno da je toga svestan i selektor Dimitris Itudis, koji je po završetku ovog susreta odgovarao i na pitanja srpskih novinara.

Treneru, pre par nedelja u Beogradu sve je izgledalo drugačije, Srbija i Grčka već su bile viđene u finalu – počeo je srpski novinar, a potom ga je Itudis prekinuo:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sport na B92.net (@b92_sport)

Izvini što te prekidam, ali gde su viđene? Ko je to video – na šta je srpski novinar istakao da su taj ishod svi prognozirali, dok je Itudis podvukao da on to nije rekao.

Koji su to svi? Ja nisam to prognozirao. Ako me nešto pitaš, to onda znači da sam ja selektor i da nešto znam da ti odgovorim, zato me pitaš? Ja nisam to video.

VESTI O EVROBASKETU:

Za sam kraj, srpski novinar je upitao novog trenera Fenerbahčea o tome gde su sada srpska i grčka košarka.

Ne mogu da znam gde je srpska košarka, nisam u njoj, ali ima izvanrednih košarkaša, ljudi, koji mogu da donesu odluke, trenere i sve. Što se tiče nas, rekao sam, da budemo živi i zdravi i da budemo zajedno, da kreiramo nešto što treba da bude dugoročno, neke navike, košarkaške i ljudske – zaključio je Dimitris Itudis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter