0
Košarka

FOTO: KSS

DANILOVIĆ I KRSTIĆ DOČEKALI ZLATNE BASKETAŠE U PROSTORIJAMA KSS: Pokorili su Evropu i dokazali gde se igra najbolji basket! (FOTO)

Objavljeno: 14.09.22 u 19:54

Basketaši nas nikada nisu izneverili i sa gotovo svakog velikog takmičenja u Srbiju su se vratili sa medaljom, najčešće zlatnom!

 

Predsednik KSS Predrag Danilović, Nenad Krstić potpredsednik za mušku košarku, generalni sekretar Zlatko Bolić i menadžer za 3×3 Dejan Đokić ugostili su zlatne momke iz Graca. Posle svetskog zlata osvojenog u Antverpenu, 3×3 basketaši potvrdili su dominaciju i na upravo završenom evropskom prvenstvu gde su ubedljivo savladali sve protivnike i doneli još jednu zlatnu medalju Srbiji.

FOTO: KSS

Kuću košarke danas su posetili kompletno članovi stručnog štaba treneri Marko Ždero i Danilo Lukić, kondicioni trener Aleksandar Milošević i fizioterapeut Stojan Subašić kao i igrači Dejan Majstorović, Strahinja Stojačić, Mihailo Vasić i Marko Branković

FOTO: KSS

Na koktelu u savezu predsednik Danilović im je čestitao još jednom na svemu što su uradili za našu zemlju i košarku u Srbiji i naglasio da sada kao svetski i evropski prvaci imaju još veću odgovornost, da će biti uzor deci koja planiraju da se bave ovim sportom i poželeo im da nastave sa osvajanjem najsjajnijih odličja u kontinuitetu.

FOTO: KSS

Selektor Marko Ždero se zahvalio u ime zlatne ekipe i rekao da će nastaviti ovim putem, da se ovim rezultatima podiže 3×3 sport na još viši nivo, da se svakoga dana povećava broj izvanrednih ekipa i proširuje spisak potencijalnih reprezentativaca i da nema bojazni za budućnost ovog sporta u Srbiji.

FOTO: KSS

Kompletna ekipa reprezentacije, ovog puta kao protivnici u svojim ekipama, igraće na velikom finalnom turniru Roda 3×3 prvenstva Srbije na Trgu Republike u Beogradu 21. septembra kada će svi ljubitelji 3×3 basketa imati priliku da pozdrave svetske i evropske prvake.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter